Your shipping location is not specified . Wijzigen

WiFi (draadloos internet)

4 artikel(en)

per pagina

Vervangt deze Eco-Wifi de UPC of KPN router?

Nee, de Eco-Wifi is wordt erbij geplaatst.
De bedoeling is dat het WiFi verkeer via de Eco-Wifi geregeld gaat worden i.p.v. met de vaste router van uw provider.
Het is wel belangrijk dat u de WiFi van die router helemaal uitzet of uit laat zetten. Meestal kan uw provider daarin assisteren.

Open dit artikel in een apart venster

Is de Eco-Wifi voor mij geschikt?

De Eco Wifi is vooral geschikt voor mensen die niet de hele dag van hun internet gebruik maken.
Want zodra een cliënt, dus een smartphone, tablet, laptop of PC om WiFi data vraagt van een router zal de Eco-Wifi router in de 100% modus blijven en niet overgaan op de 90% reducerende eco-stand.

Open dit artikel in een apart venster

Welke Eco-Wifi kan ik het beste kiezen?

De 03 is de snelste, dus bedoeld voor de veeleisende gebruiker. Ook handig is dat de Wifi met een knop snel in0 en uitgschakeld kan worden. De 01A is meer voor personen die niet echt supersnel internet nodig hebben.

Open dit artikel in een apart venster

Hoe stralingsarm is deze eco Wifi?

Wanneer er geen apparaat communiceert met de router, dan schakelt hij op de eco-mode en zendt hij nog 1x per seconde een signaal af in plaat van de gebruikelijke 10x per seconde (10Hz). Ook het vermogen is via de instellingen te verlagen.

Open dit artikel in een apart venster

4 artikel(en)

per pagina