Your shipping location is not specified . Wijzigen

CDL210

1 artikel(en)

per pagina

CDL problemen oplossen

Zijn er problemen met de CDL210? Probeer evt. het volgende.

A)  Software.

• Download de laatste versie van de driver en de software.
  • Zorg dat je de software als admin installeert (klik met de rechter muistoets op het exe bestand en kies "als administrator uitvoeren")
  • Check dat de firewall het programma niet blokkeert.

B)  Zorg ervoor dat de datalogger goed is beëindigd:

1. Houdt de ESC-toets twee seconden lang ingedrukt.
  2. Het groene LED-lampje houdt op te knipperen. In het hoofddisplay verschijnen afwisselend de actuele CO2-waarde en de melding ,End".
  3. Voor het verlaten van de log-modus houdt u de ESC-toets nogmaals twee seconden lang ingedrukt. Het apparaat springt nu in de normale meetmodus.

C) Zachte reset:

• Houd de SET-toets in de normale meetmodus 3 seconden lang ingedrukt, om in de P1.0- modus te komen.
  • Druk nu driemaal op de LOG/▲-toets, om in de P4.0-modus voor de reset te komen (Imm. 1) • Druk op de SET-toets. In de P4.0-modus knippert NO in het display (Imm. 2). Bij deze instelling wordt geen reset uitgevoerd.
  • Druk op de LOG/▲ toets of de MIN/MAX▼- toets, om op YES over te gaan. Als YES gekozen is, wordt er een reset verricht op de onderaan vermelde instellingen.
  • Bevestig de reset met de SET-toets. Of keer door te drukken op de ESC-toets terug in de P 4.0 modus. Na het bevestigen met de SET-toets wist het meetapparaat de door de gebruiker ingestelde grenswaarden en de temperatuurinstelling, zodat weer de volgende instellingen vooraf gelden:

D) Harde reset:

Onderin het apparaat zit een klein gaatje naast het serienummer. Verbuig een paperclip en duw deze enkele seconden naar binnen.

Zie voor overige foutmeldingen de handleiding (onder downloads).

Open dit artikel in een apart venster

1 artikel(en)

per pagina