Your shipping location is not specified . Wijzigen

Gigahertz Solutions MK20 meetset huren

Gigahertz Solutions

Huur de meest populaire meetset van Gigahertz Solutions

  • Met de ME3830b en HF35C
  • Makkelijk te bedienen
  • Zeer geschikt voor beginners

 85,-   incl. BTW
  • ( 1 voorradig )

  • Veel betalingsmogelijkheden, ook achteraf
  • Snel afrekenen zonder registratie

* Verplichte velden

Details

De populaire meetset MK20 met de HF35C voor hoogfrequente velden en de ME3830B voor laagfrequente velden kunt u nu ook huren.

Hiervoor zijn de onderstaande voorwaarden van toepassing.
Wanneer je deze via de webshop huurt, geef je aan akkoord te gaan met deze voorwaarden.

Voorwaarden

Vitalitools en de huurder komen het volgende overeen:.

1) Meetapparaat: HF35C + ME3830B + K2 koffer +  Handleidingen NL

3) Huurperiode en prijzen:

tot 7 dagen: 85 Euro
tot max 14 dagen: 160 Euro

Bij aanschaf van afschermmaterialen met een waarde van >250 euro kan de apparatuur vervolgens 1 week kosteloos extra worden geleend om een goede nameting te kunnen doen.
Prijs is incl. verzending naar u toe.

4) De huurder is verantwoordelijk tijdens de huurperiode voor verlies, beschadiging of vernietiging van het gehuurde . Hij is niet toegestaan om wijzigingen of reparaties uit te voeren . In het geval van een defect , moet de huurder de verhuurder onmiddellijk worden geïnformeerd . In geval van verlies, beschadiging of vernietiging van het gehuurde aan de huurder, is de huurder aansprakelijk voor de kosten van reparatie of nieuwe aankoop voor de oorspronkelijke prijs van de gehuurde artikelen. Wanneer er een gebrek aan het toestel aanwezig blijkt te zijn bij ontvangst, dient u dit direct te melden.

5) Retourzending : De huurder moet de artikelen na het verstrijken van de huurovereenkomst direct retourneren aan de verhuurder. De kosten en het risico voor de terugkeer zijn voor de huurder! Wanneer het termijn wordt overschreden, dan gaat het termijn over in de volgende termijn. Bijv. als u hem huurt voor 3 dagen en het is te kort, dan wordt het termijn automatisch 7 dagen, tot max. 14 dagen. Voor elke dag vertraging na de max. termijn van 14 dagen wordt 18 euro per dag in rekening gebracht.

6) De huurtermijn is geldig vanaf het moment van ophalen, of bij verzending de dag van ontvangst van het pakket. De retourdatum eindigt bij afgifte of op de dag van ontvangst bij ons..

7) Borg: Er wordt een borg gehanteerd van 195 Euro. Schade of niet betaalde huurtermijn kan dan indien toereikend hiermee worden verrekend. de borg wordt binnen enkele dagen teruggestort op de wijze zoals is betaald.

8) Betaling dient vooraf te geschieden.

9) Als een van deze bepalingen contract ongeldig zijn , behouden de andere bepalingen hun geldigheid.

Prijzen zijn incl. BTW.

Opmerking: Een meting met deze meetset is op zich niet moeilijk. Maar de interpretatie van de meetwaarden en het kiezen van de juiste maatregelen is maatwerk. Een ervaren meetspecialist meet veel meer aspecten met veel meer en met professionele apparatuur en kan passend advies geven. Wij kunnen u natuurlijk ook helpen (op afstand) door meetwaarden met ons te bepreken.

Specificaties
Algemeen:
Fabrikant Gigahertz Solutions
Typenummer -naam MK20
Aantal artikelen in verpakking Nee
EAN Nee
Garantietermijn Nee
Wat wilt u meten? Laagfrequente M- wisselv., Laagfrequente E- wisselv., Hoogfrequente wisselvelden
Detector of meetinstrument Voordelige meetset
Zendbronnenen en frequenties 800 MHz (4G), 1800 MHz (GSM-2G-4G), 2100 MHz (UMTS-3G), 2400 MHz (WiFi, bluetooth), 2600 MHz (LTE-3G)
Schrijf je eigen review

Review van: Gigahertz Solutions MK20 meetset huren

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Kwaliteit
Prijs
Gebruiksgemak
Doeltreffendheid / Werkzaamheid