Your shipping location is not specified . Wijzigen

Betaalmethoden

Via de webshop kan op veel manieren worden betaald.
In de laatste stap, waar op 1 pagina ook het adres moet worden opgegeven, kan een betaalmethode worden gekozen.

Momenteel zijn deze methoden beschikbaar:

ideal betaalmethode Betaal met internetbankieren via je eigen bank. Bij het afrekenen kun je je bank selecteren en na de eindbevestiging wordt je doorgeschakeld naar je vertrouwde en beveiligde internetbankieren pagina van jouw bank. Het bedrag is al ingevuld, dus dan is het enkel nog een bevestigingscode opgeven. Daarna kom je terug op de Vitalitools website.

afterpay-logo AfterPay – Digitale Factuur (Nederland)

AfterPay voert voor vitalitools.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen.

Je kunt bij vitalitools.nl als particulier betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 250 als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay, dan kun je betalen tot een bedrag van €750.
Voor bedrijven zijn deze bedragen € 500 (nieuw) resp. € 1500 (reeds Afterpay klant).
Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit.

AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met digitale factuur niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. 

Je kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Opmerking: het is momenteel niet mogelijk om materialen (zoals textiele stoffen en folies) te bestellen met een decimaal in de aantallen, dus bijv.  1.2 meter. Aub. afronden naar hele getallen)

Paypal Hiervoor heb je een PayPal rekening nodig. Die is eventueel wel aan te maken, maar de verificatie kost enkele dagen tijd.

creditcard  Betalen via Creditcards Visa, American Express en Master Card.

V PAY is het SEPA debitcard merk van Visa Europe

overboeking Handmatig betalen kan ook. Je krijgt van onze betalingsprovider Buckaroo een email met de benodigde bankgegevens en ordernummer die je moet vermelden bij de betaling.
Sneller is om iDeal te gebruiken omdat een overboeking langer kan duren en gevoeliger is voor foutjes waardoor de registratie vertraging op kan lopen.

 

Binnenkort ook beschikbaar: Bancontact en Sofort Banking

Buiten de webshop om, kunnen we je ook een link sturen waarmee je via een pagina van Buckaroo de betaling kunt uitvoeren.

Via de webhop is het het handigst en het snelst, maar als het niet anders lukt of de techniek het laat afweten dan kan het altijd anders worden geregeld.
Neem dan even contact met ons op.